TRACY METZ IN NL: geluidsvluchten in Google Earth

Tracy in Nederland is een initiatief van journaliste Tracy Metz naar aanleiding van de toekenning van de Grote Maaskantprijs 2016, een oevreprijs voor personen die het debat over architectuur, landschap en stedenbouw stimuleren.

Samen met Submarine en Jan Rothuizen maakten we drie tours over WATER, WONEN en VRIJE TIJD in Nederland. Tracy Metz neemt je mee in een vlucht over ons landschap in Google Earth en deelt haar visie over hoe Nederlanders met deze thema’s omgaan. Ook hoor je mensen (oa Pi de Bruijn, Florian Boer, Stephen Hodes) over hun ervaring met een iconische plek in het landschap. De tekeningen van Jan Rothuizen voegen een extra bijzondere (en vaak grappige) laag aan de audio en beelden toe.

Bekijk de tours op de website tracyinnederland.nl

Productie – Submarine (Bruno Felix, Corine Meijers, Aart Jan van der Linden, Christiaan de Rooij)
Multimediatours – De Kostgangers (Geert van de Wetering, Daniëlle Emans)
Tekeningen – Jan Rothuizen
Animaties – Franka Wiggers
Grafisch ontwerp essay – Hamid Sallali
Projectcoördinatie – Sanne van der Beek en Baptist Brayé

Met dank aan Stichting Rotterdam Maaskant