Artikel voor de Volkskrant over expositie van videokunst en muziekvideo’s in Dusseldorf

By Geert, May 9, 2012

“Nooit geweten dat de beroemde beeldend kunstenaar Tony Oursler een videoclip voor David Bowie heeft gemaakt? Het is ook niet waar. De regisseur van Bowie’s muziekvideo Litlle Wonder heeft zich alleen verregaand laten inspireren door Ourslers video-installatie, waarin videobeelden worden geprojecteerd op poppen. Helaas wordt dat nooit ergens vermeld. Zelfs niet n het kunstinstituut NRW-Forum in Dussledorf waar de clip de hele dag vertoond wordt in het kader van de expositie Video – 25 Jahre Videoaesthetik.”

Lees hier het volledige artikel

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>