Nachtpodium-item: Supalife, ontwerperswinkel

Regie: Geert van de Wetering, Camera & Montage: Niels de Roos. In opdracht van VPRO

Nachtpodium ging op bezoek bij Supalife, een winkel in Berlijn waar jonge vormgevers hun nieuwste ontwerpen te koop aanbieden. Sinds november 2004 is Berlijn een nieuwe, inspirerende ruimte rijker, de ‘SupaLife kiosk’. Een plaats voor designers om samen te komen, te werken, te exposeren, en hun werk te verkopen. Het is een mengsel van grafisch design, illustraties en ‘street art’. In SupaLife ben je verzekerd van exclusiviteit, omdat de verschillende werken handgemaakt zijn en alleen verkrijgbaar zijn in een hele kleine oplage, van de meeste werken bestaat zelfs maar een enkel exemplaar. In plaats van massaproductie richt de kiosk zich op kwaliteit en op de betekenis van het werk van de kunstenaars.