Vierde aflevering van VPRO’s Picabia

[ENGLISH BELOW]

In de vierde uitzending van Picabia hadden we een portret van Gummbah. Gummbah is geniaal. Daar kunnen we kort over zijn. Maxim Hartrman zocht hem voor ons op, en vergezelde de tekenaar naar het graf van mijn andere grote held: Gerard Reve. Verder in de uitzending een interview met de voorman van de Flaming Lips in Paradiso, een gesprek met fotograaf Philip-Lorca Dicorcia in FOAM, een bezoek aan de skate-tentoonstelling Beautiful Losers en ook nog een confessie van Kamagurka. Gummbah, Maxim Hartman, Kamagurka, Flaming Lips, dat allemaal in een uitzending. Niet gek, in retrospectief.

[ENGLISH] Fourth episode of art show Picabia with for English speakers two interesting interviews. One with Wayne Coyne frontman of The Flaming Lips, and one with photographer Philip-Lorca Dicorcia.